Prova Roller Derby med Monkey Wrench Rollers den 21 januari!

Publicerat 01/12/2024

Den 21 januari bjuder vi in till ett nytt prova-på-tillfälle där du kan testa Roller Derby med oss i Monkey Wrench Rollers. Vi börjar 14:30 och kör till ca 16:00. Missa inte chansen: anmäl dig och glöm inte att meddela oss om vilken skostorlek du har så vi kan se till att det finns rullor i din storlek på plats. Välkommen!

Det krävs inga förkunskaper för att delta, så vi välkomnar dig som aldrig har stått på ett par rullskridskor förr likväl dig som har åkt förr! Utrustning finns på plats att låna, men vi rekommenderar att ta med egen hjälm om man har det (cykel/skate/hockeyhjälm tex. ) Evenemanget är för dig som fyllt 16 år, men vi har ingen övre åldersgräns! (Och allt är gratis förstås!)

Om du skulle bli sugen på att fortsätta även efter det här tillfället så erbjuder vi en 3 månaders gratis ”freshie-kurs” där du får lära dig åka, ramla, snurra, tackla och allt annat du behöver för att komma igång.

Information om det här tillfället finns även som ett Facebook-evenemang (dit hittar du genom att klicka här!) och anmälan sker via vårt formulär (klicka här för att komma till anmälningsformuläret!) eller via mail på mwrollers@gmail.com.